Esti aici: Acasa » Despre noi

Despre noi

Next Front produce si distribuie componente si accesorii pentru industria mobilei, oferind produse de calitate, cu un design deosebit, care se potrivesc în mod eficient cu cererea existenta pe piata, fiind un reper in domeniul mobilei.
Parteneriatul este esenţial pentru un viitor de succes atat pentru companie cat şi pentru clienţii săi.
Cel mai bun pret si o calitate exceptionala:
- fronturi din mdf curbat, dimensiuni stass si atipice
- lemn masiv: pret mediu aprox. de 90 -135 EUR./mp;
- pret front MDF la doar aprox. 75 EUR/mp – finisaj High Gloss si 65 EUR/mp – finisaj mat (valori fara TVA).
Costul accesoriilor pentru mobila din lemn masiv se calculeaza la bucata in cazul manerelor pentru fronturi si la metru liniar in cazul corniselor, plintelor, gardut, canturi etc. Deasemnea, dimensiunile atipice la MDF vopsit, se calculeaza cu un alt algoritm.

Next Front, ofera producatorilor de mobilier, dar si clientilor persoane fizice, juridice sau institutii, o gama cat se poate de diversificata, atat pe parte de fronturi vopsite din MDF, cat si pe partea de fronturi din lemn masiv. De asemenea, compania noastra ofera suport logistic in vederea crearii unei relatii de parteneriat cat mai solide, prin oferirea de materiale de prezentare, cataloage tiparite (ce contin toate tipurile de frezare, finisajele si culorile) precum si mostre reale (usi si fete de sertar) la preturi suportate partial de societatea noastra.
Preturile se calculeaza in lei, dar nu sub 4,35 lei/euro (valoare de schimb la import).
Termenul de livrare pentru MDF-ul vopsit este de maxim 10-20 zile lucratoare, din momentul achitarii contravalorii avansului, iar pentru fronturile din lemn masiv, termenul de livrare este de maxim 3 zile, toate dimensiunile fiind permanent pe stoc. Produsele pot fi livrate clientului prin intermediul coletariei rapide, gen FanCourier cu plata transportului la destinatie.

Conditii de plata:

Plata se face în urmatoarele conditii: Pentru clientii aflati la maxim a doua comanda, se percepe un avans de 50% din valoare de facturare, diferenta de 50% se achita în momentul confirmarii posibilitatii de livrare (înainte de aceasta).

In ceea ce priveste oferta de canapele, oferim o gama diversificata de modele, clasice si moderne, la o calitate exceptionala si cu un design deosebit.
Valoarea canapelelor este in functie de materialul ales (piele naturala, piele ecologica, stofa) si de functionalitate (fixe, extensibile etc).
Ne putem deplasa si la sediul dumneavoastra, pentru o prezentare cat mai profesionista

Va multumim pentru alegerea facuta si va asteptam comenzile, atat la sediul nostru cat si in format electronic.

Echipa,

“Next Front”